Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

Ik ben aannemer

Uitgebreid assortiment hoogwaardig buitenschrijnwerk

Uitgebreid assortiment hoogwaardig buitenschrijnwerk

Kiezen om te werken met Aldo betekent dat u een hoogwaardig en breed assortiment PVC en aluminium ramen en deuren kunt aanbieden aan uw klanten. Alle buitenschrijnwerk wordt gefabriceerd in onze productiehal, gevestigd in Gellingen, om vervolgens montageklaar te leveren in het depot van één van onze erkende schrijnwerkers of rechtstreeks op uw werf.

  • Wij werken enkel met hoogwaardige materialen en onderdelen, afkomstig van de best-in-class leveranciers.
  • Onze vakmensen monteren alle rolluiken en accessoires zoals handgrepen, deurtrekkers en klinken vooraf in onze productiehal. Door te kunnen werken met montageklaar schrijnwerk wordt uw plaatsingstijd tot een minimum herleid.

Bekijk ons assortiment

Snelle en correcte levering van ramen en deuren

Snelle en correcte levering van ramen en deuren

Als aannemer wenst u uiteraard correct te kunnen opleveren, want uw reputatie staat op het spel. U rekent daarom op een betrouwbare partner die niet alleen tijdig levert, maar ook precies werk levert over heel de lijn. Vertraging door te late leveringen of verkeerd afgewerkt buitenschrijnwerk kunt u missen als kiespijn. Bij Aldo is onze bedrijfsorganisatie volledige afgestemd op deze vereisten.

  • Aldo garandeert korte leveringstermijnen zodat u over voldoende flexibiliteit beschikt om uw werf te plannen.
  • Dankzij een tijdige en correcte levering loopt uw planning als gesmeerd.
  • Aldo volgt uw project op van bij de offerte tot en met de plaatsing.
Vakkundige schrijnwerkers voor een perfecte plaatsing

Vakkundige schrijnwerkers voor een perfecte plaatsing

Als aannemer verwacht u een perfecte en tijdige plaatsing zodat u op beide oren kunt slapen. Daarom werkt Aldo enkel met door ons geselecteerde plaatsers. Een vast partnerschap met erkende plaatsers biedt verschillende voordelen:

  • U kunt rekenen op een plaatsing van perfecte kwaliteit, uitgevoerd door echte vakmensen. De plaatsers waarmee we samenwerken zijn immers met zorg door ons geselecteerd en begeleid. 
  • Het uitgebreid netwerk van schrijnwerkers waarover we beschikken, biedt ons de mogelijkheid om per type project steeds de meest geschikte plaatser aan te leveren.
  • Door dit netwerk van plaatsers zijn we ook in staat om flexibel in te spelen op uw gewenste tijdstip van uitvoering.