Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

Esthetische vormen, stijlen en kleuren

Tijdloos design met verschillende stijlen van Softline 70 ramen en deuren

Aldo produceert montageklare PVC ramen en deuren op basis van de Veka Softline 70 profielreeks. Voor de opendraaiende vleugels zijn binnen de Softline 70 reeks drie verschillende profielaanzichten en contourvarianten verkrijgbaar van strak tot afgerond. Zowel Classic, Retro als Royal benadrukken door hun tijdloze vormgeving, hun slanke profielcontouren en evenwichtige design de architecturale stijl van elke woning. Het uitgebreid kleurenpalet en de diverse houten structuureffecten kunnen zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen en deuren een unieke en persoonlijk stempel geven.

Aldo Softline 70: keuze uit drie uitvoeringsstijlen

Aldo Softline 70 Classic

Softline 70 Classic

De Classic contourvleugels kenmerken zich door hun sobere en strakke lijn. Tegelijk tijdloos en elegant, kan deze uitvoering toegepast worden in elke bouwstijl.

De vlakke vleugel zorgt bovendien voor een maximale lichtinval.

Aldo Softline 70 Retro

Softline 70 Retro

De elegante afgeronde vorm van de openslaande vleugel geeft aan de Retro stijl een vrouwelijk tintje, dat de profielen nog slanker doet uitzien. U verkrijgt met deze stijl een prachtig retro raam voor uw klassieke woning.

Mooi meegenomen is dat deze afronding het zelfreinigend vermogen van de profielen bevordert waardoor poetsbeurten tot een minimum herleid kunnen worden.

Aldo Softline 70 Royal

Softline 70 Royal

Eerder bestemd voor de renovatie of nieuwbouw van klassieke woningen, is de Royal een goed alternatief voor de Softline 70 Retro.

Montageklare PVC ramen en deuren perfect in lijn met de accessoires

De zuivere contouren en geraffineerde profielen in combinatie met grote glaspartijen, geven klaarte en een zee van licht waardoor een aangename en open sfeer ontstaat in de woning.
Daarnaast kunt u oneindig combineren met accessoires en spelen met decoratieve elementen. Dwarslatten, vliegenramen en rolluiken kunnen zowel qua kleur als design op het geheel van de PVC ramen en deuren afgestemd worden. Met deurpanelen in diverse decoratieve stijlen en retro-elementen zoals boogramen, ellipsmodellen en zelfs gotische vormen, kunt u perfect het karakter van een ouder of klassiek huis in harmonie houden.

Het hoogwaardig schrijnwerk, een gegarandeerde levering op het afgesproken tijdstip en ondersteuning bij elk project maken van Aldo een betrouwbare partner voor elke schrijnwerker en aannemer.