Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

Waarom kiezen voor pvc ramen en deuren van Veka

Veka ramen en deuren: innovatieve Softline 70 reeks

Bouwen en verbouwen gebeurt vandaag in steeds betere omstandigheden. Onderzoek en ontwikkeling hebben de laatste jaren enorme vooruitgang geboekt om de technieken bij de productie van raamprofielen aanzienlijk te verbeteren. Veka is een belangrijke speler op de markt van pvc ramen en deuren. Dankzij permanente innovatie slaagde Veka erin om raam- en deurprofielen van hoogwaardige kwaliteit te maken voor een aanvaardbare prijs. Aldo kiest bewust om zijn ramen en deuren te baseren op de Softline 70 reeks van deze best-in-class leverancier.

Waarom Aldo voor Veka ramen en deuren van de Softline 70 reeks kiest

Thermische isolatie

Dankzij innovatieve technologieën ontwikkelt Veka uiterst isolerende vijfkamerprofielen met een systeembouwdiepte van 70 mm voor een perfecte thermische isolatie. De winddichte afdichtingen en de diepverankerde dubbele beglazing garanderen een drastische vermindering van de energiekosten voor verwarming. In vergelijking met een eengezinswoning van 1980 met ongeveer 140 m² oppervlakte, leveren de nieuwe ramen van de Veka Softline 70 reeks een energiebesparing op van bijna 16%.

Ingebouwde inbraakbeveiliging

Veka heeft een veiligheidsconcept ontwikkeld waarmee inbrekers veel moeilijker een woning kunnen indringen. Standaard hanteren we de WK2 veiligheidsweerstand. Indien gewenst trekken we deze weerstandsnorm volgens uw behoeften op naar niveau 3.

Wooncomfort

De zuivere contouren van de ramen met de slanke profielen vergroten de nuttige glasoppervlakte aanzienlijk. Dit betekent meer licht, helderheid en een aangename, open sfeer.
De constructie en de gebruikte materialen voor Veka pvc ramen en deuren garanderen een goede bescherming tegen geluid. Beglazing met een dikte tot 42 mm bieden niet alleen een hoogwaardige geluidsisolatie, maar ook een uitstekende thermische isolatie. Dankzij een goede luchtdichtheid laten ze geen tocht door, ook niet bij hevige wind.

Onderhoudsvriendelijkheid

PVC ramen en deuren van Veka zijn weer-, temperatuur- en UV-bestendig. Hierdoor blijft de gebruiker bespaard van jaarlijkse schilderwerken. Poetsen gebeurt in een handomdraai: met een nat zeemvel en eventueel een niet-schurend detergent staan ze weer als nieuw.

Esthetisch design

De Veka Softline 70 reeks bestaat in drie verschillende vleugelvarianten, de vlakverplaatste Classic stijl, de kwartvlak verplaatste Retro stijl en de halfvlak verplaatste Royal stijl. Met hun tijdloze design en elegante profielen, vormt elke stijl een perfecte harmonie met het architecturaal ontwerp van de woning. Het uitgebreid kleurenpalet en de diverse houten structuureffecten kunnen zowel de binnen- als de buitenkant van de ramen en deuren een unieke en persoonlijk stempel geven.

Hoogstaande kwaliteit en duurzaamheid

Met Veka ramen en deuren, geassembleerd in de eigen productiehal van Aldo, mag u rekenen op een precieze afwerking en een montageklare just-in-time levering. Een keuze uit de best-in-class materialen, het gebruik van de modernste machines en het werken met kwalitatief personeel garanderen decennialang genieten van Veka ramen en deuren.