Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

Garagepoorten

Een zee van ruimte in de garage met een sectionaalpoort

Aldo biedt veilige en goed geïsoleerde sectionale garagepoorten die qua vorm, kleur en stijl perfect passen bij het architecturaal concept van iedere woning. Sectionaalpoorten kenmerken zich door hun horizontale paneelstructuur, die bij het openen van de garagepoort loodrecht opwaarts schuiven en op het hoogste punt een kwartdraai maken om horizontaal net onder het garageplafond te verdwijnen. Op die manier besparen sectionaalpoorten veel ruimte zowel binnen als buiten de garageruimte. Nog een extra pluspunt is dat er bij sectionaalpoorten geen gewichten of kabels aan de zijkanten nodig zijn, waardoor de muren vrij blijven.

Enkel voordelen met een sectionale garagepoort van Aldo

Esthetisch geheel met de stijl van uw woning

Bij Aldo vindt u sectionaalpoorten met een ruime keuze aan panelen, paneelhoogtes, kleuren en stijlvolle elementen voor de afwerking en eventuele decoratie. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, bij Aldo vindt elke klant de ideale garagepoort die perfect aansluit bij zijn pvc ramen en deuren of aluminium buitenschrijnwerk.

Perfecte isolatie tegen koude, wind, vocht en geluid

Onze sectionaalpoorten zijn voorzien van een perfecte isolatie. Dichtingprofielen zijn voorzien zowel tussen de panelen als aan de onderzijde en de zijkanten van de garagepoort. In gesloten toestand beperken deze dichtingen de warmteoverdracht naar buiten en garanderen ze een goede winddichtheid, vochtdichtheid en geluidsdichtheid, wat perfect in het verlengde is met onze superisolerende ramen en deuren.

Keuze tussen manuele of elektrische bediening

Onze sectionaalpoorten kunnen manueel of geluidsarm elektrisch bediend worden. Voor garagepoorten met een manuele bediening hebt u een ruime keuze uit handvaten en cilindersloten. Kiest u voor een elektrische sectionaalpoort, dan voorziet Aldo de bijhorende afstandsbediening en/of een numeriek toetsenbord. De comfortabele elektrische bediening is bovendien voorzien van een automatisch stopsysteem en een fotocel die de veiligheid van zowel personen als de wagen garanderen bij eventuele hindernissen onder de poort.

Standaard inbraakbeveiliging

Al onze sectionaalpoorten zijn uitgerust met inbraakbeveiligende systemen. De dubbelwandige sandwichconstructie van de panelen en de robuuste cilindersloten houden inbrekers buiten de manueel bediende garagepoorten. Elektrisch bestuurde sectionaalpoorten zijn voorzien van een extra blokkeringsysteem van de aandrijfstang. Dergelijke maatregelen voor inbraakvertraging zijn bij Aldo steeds standaard ingebouwd.