Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

De klassieke veranda

Een panoramisch uitzicht op de tuin vanuit een Aldo veranda

Aldo bouwt unieke veranda's op maat, die binnen het vooropgesteld budget, beantwoorden aan de persoonlijke wensen van elke klant. De klassieke veranda verwijst vooral op het type constructie dat gekenmerkt wordt door een hellend verandadak of een daklichtstuctuur. De vaste beglazing biedt een panoramische doorkijk op de omgeving waardoor de klant het hele jaar door kan genieten van de seizoensveranderingen in zijn tuin.

Hoogwaardige materialen en diverse vormen, kleuren en stijlen

Voor het bouwen van veranda's kiest Aldo uitsluitend voor hoogwaardige materialen. Zowel voor de PVC profielen van Veka als voor de Alu profielen van Blyweert, zijn de mogelijkheden op het gebied van vormen, stijlen en kleuren onuitputtelijk. De vaste beglazing kan uitgerust worden met schuiframen en -deuren, draai- en kipsystemen of openvallende ramen. Of het nu gaat om een eenvoudige rechthoekige vorm of een veelhoekige, complexe veranda, Aldo beschikt over haar eigen studiebureau waar elke veranda ontworpen en getekend wordt.

Duurzame multi-modulaire veranda daksystemen van hoge kwaliteit

Voor de productie van daksystemen en daklichtstructuren maakt Aldo gebruik van het hoogwaardige aluminium Altas systeem van Blyweert. Dit thermisch geïsoleerd systeem is beschikbaar in diverse afmetingen, sterktes en esthetische stijlvarianten.
De draagconstructie bestaat uit kokervormige profielen waarop de beglazing rust en kan zowel bovenaan als onderaan bevestigd worden aan horizontaal geplaatste liggerprofielen. Het onderste horizontale liggerprofiel is ontworpen als opvanggoot voor de regen, terwijl het bovenste dient als profiel voor de muuraansluiting.