Mailinfo@aldo.bePhone00 32 (0)68 57 03 34

Pergola en Carport

Carport en pergola Aldo: halfopen constructie voor terras en auto

In tegenstelling tot de klassieke veranda en de leefveranda zijn pergola's en carports overdekte open ruimtes met een eenvoudige dakstructuur, eventueel aangevuld met een zijscherm aan de regenzijde.
Een pergola biedt een schaduwrijk plekje in de tuin en maakt ruimte voor een rustig terras, en gezellig hoekje weg van de straat, een eethoek of eender welk ontspanningsoord.
Een dergelijke halfopen constructie, vaak ook ‘afdak' genoemd, biedt een permanente luchtcirculatie en kan hiermee ook perfect dienst doen als carport. De luchtcirculatie zorgt voor het wegblazen van dampvorming bij een hoge vochtigheidsgraad. Het is dan ook een misverstand om te denken dat een wagen sneller zal roesten onder een carport.

Carports en pergola’s, op maat gemaakt met hoogwaardig aluminium systemen

Aldo biedt pergola's en carports, volledig op maat gemaakt met niet-geïsoleerde systemen van hoogwaardig aluminium, afkomstig van de best-of-class leverancier Blyweert. De opvanggoot voor de regen bepaalt in sterke mate het aanzicht van deze Helios profielsystemen en kan in een zowel rechthoekige als Victoriaanse stijl uitgevoerd worden. In combinatie met plantenbakken, klimplanten, siervoorwerpen en meubelen, biedt een pergola en/of carport zonder enige twijfel een meerwaarde aan elke woning.